De verzending

 

Het transport van onze pakketten gebeurd met Post NL. Wij verzenden onze pakketten in batches. De levertijd is hierdoor maximaal 4 tot 5 werkdagen. 

De transportkosten bedragen € 6,95 per pakket. Deze worden automatisch berekend in onze webshopmodule.

 

Herroepingsrecht

 

Bij aankoop van producten heeft u een bedenktijd van 14 dagen. Dat wil zeggen, u kunt zonder opgave van redenen de koopovereenkomst ontbinden. Dit heet het herroepingsrecht. Dit gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelde producten.

 

Als U van het herroepingsrecht gebruik wilt maken, wordt er van u verwacht dat u het product met alle toebehoren terugstuurt per post naar onderstaand adres. U dient hier onderstaand document ingevuld aan toe te voegen, of dit in uw email te vermelden. Wij verzoeken u echter het formulier te gebruiken. U heeft na het verzenden van de herroeping 14 dagen de tijd om de producten te laten ophalen. De kosten voor verzending zijn voor uw eigen rekening. Indien het product bij terugkomst schade heeft opgelopen, kunnen wij deze bij u in rekening brengen.

Het retouradres is:

BotanicalGroup BV, De oude molen 12, 5825KA Overloon.

Het aankoopbedrag incl verzendkosten zal zo spoedig mogelijk, uiterlijk 14 dagen na ontbinding aan u worden terugbetaald. Wel dient u uw herroeping binnen de herroepingstermijn naar ons te verzenden. U kunt hiervoor gebruik maken van onderstaand herroepingsformulier.

 

Download hier het formulier voor herroeping: